Taxaties

Taxatierapport op basis van BPM tegenbewijs

Heeft uw auto of voertuig schade? Dan kan het lastig zijn de waarde van uw voertuig of auto te bepalen aan de hand van de actuele prijzen. Het is dan aan te raden een schaderapport voor BPM als tegenbewijs in te zetten. Tevens is dat in deze situatie ook de meest voordelige keuze. De taxatie wordt opgemaakt door een van onze erkende BPM taxateurs. Er wordt bij een dergelijke taxatie niet gekeken naar referenties aan andere voertuigen maar puur en alleen naar de schade. Vandaar dat een expert van J-Tax automotive u daar perfect bij kan helpen.

Onze erkende taxateurs kunnen vrijblijvend langskomen bij u op locatie om de schade te taxeren. J-Tax automotive biedt hierbij garantie van een geaccepteerd schaderapport die als tegenbewijs ingezet kan worden.

BPM berekenen volgens de handelswaarde en koerslijsten

Handelswaarde betekent letterlijk de prijs die een handelaar zou bieden voor jouw auto. Als je de BPM wilt berekenen volgens deze handelswaarde hebben we daar verschillende koerslijsten voor nodig. Bij J-tax automotive kunnen wij altijd de laagste BPM berekenen aan de hand van de beste en meest recente koerslijsten.

Direct uw auto laten taxeren?

Wilt u direct een taxatie laten uitvoeren op uw auto of voertuig, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen